Anti tekenband hond

Anti tekenbandjes zijn er in verschilldene soorten en maten. Op het moment dat jouw trouwe viervoeter last heeft van teken, wil je daar natuurlijk iets aan doen.

1. Seresto vlooien en tekenband grote hond

Seresto is ‘n innovatieve halsband tegen vlooien en teken bij honden en katten. Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen gedurende 7 tot wel 8 maanden. De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na ‘t aanbrengen van de halsband.

vlooien en teken

2. Vlooien en tekenband kleine hond

Seresto is ‘n innovatieve halsband tegen vlooien en teken bij honden en katten. Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen gedurende wel 7 tot 8 maanden. De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na ‘t aanbrengen van de halsband.

3. Vlooienband alle maten

Ben je ook helemaal klaar met al die vlooien van je hond en kun je maar niet de juiste vlooienband vinden omdat deze na ‘n paar dagen al niet meer werkt? Of omdat deze enorm stinkt? Of omdat deze totaal niet past?

Vlooienband alle maten

4. Vlooienband

Ben jij de vlooien ook zo zat? Voorkom of behandel vlooien met de vlooienband van Essential Link. De Essential Link vlooienband is ‘n geurloze en waterbestendige halsband die bescherming biedt tegen vlooien en teken bij je hond en/of kat.

5. Honden vlooienband

De vlooienband van MoziWozi voor honden is ‘n geweldig hulpmiddel in de strijd tegen vlooien en teken. Deze 100% natuurlijke samenstelling van de MoziWozi vlooienband is veilig voor je huisdier en voor jou en je gezin.

tekenband

6. Tekenband grote rassen

Ter bestrijding van teken en zandvliegjes en ter voorkoming van de herbesmetting.
Werkzame stof is deltamethrin.
De werkingsduur bedraagt 5-6 maanden als deze band continu gedragen wordt.

tekenband grote rassen

7. Tickless

Teken komen steeds vaker voor en zowel mens als bij dier kunnen flink ziek worden van een beet van deze spinachtige beestjes die zich dan ook overal in de natuur kunnen ophouden. 

tickless hondje

8. Anti vlooien/tekenband

Deze anti vlooien-/tekenband is een 100% natuurlijke oplossing tegen ectoparasieten. De band is tot 8 maanden werkzaam en is waterbestendig. De band bevat geen giftige stoffen en is veilig voor mens en dier. De band is geschikt voor kleine honden en katten vanaf ‘n leeftijd van 12 weken en zwaarder dan 1 kg.

9. Vlooienband hond

Tot 8 maanden bescherming tegen vlooien en teken. De Molitor vlooienband van AR Molitor is ‘n innovatieve en waterbestendige halsband die jouw hond tot 8 maanden. beschermt tegen vlooien en teken. De halsband werkt doordat ‘t continu een lage dosering afgeeft van deze werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine.

vlooien anti hond

10. Hond vlooienband

Anti-tekenband voor je hond. Uniek handgemaakt product. Ook geschikt als vlooienband. Wij maken gebruik van originele grijze EM kralen om ‘n optimale werking te garanderen. De band is gemakkelijk op lengte in te stellen. Ik maak gebruik van de in Nederland gekochte artikelen.

anti vlooienband

11. TwinQ vlooien

Heeft je trouwe viervoeter last van vlooien of wil u een preventief middel tegen deze vervelende beestjes? Dan hebben we hier de ideale oplossing! De TwinQ Vlooien en Tekenband biedt dankzij de natuurlijke essentiële die in lage concentratie continue worden afgegeven tot wel zo’n 8 maanden bescherming. 

12. Halsband voor honden

Ben je die vlooien ook zo zat? Voorkom of behandel vlooien met de vlooienband van Essential Link. De Essential Link vlooienband is ‘n geurloze en waterbestendige halsband die bescherming biedt tegen vlooien en teken bij je hond en/of kat. 

13. Vlooienband collar

Deze vlooienband biedt een complete bescherming tegen zowel vlooien als teken en ander ongedierte, is waterbestendig en is direct passend voor iedere hond of kat! Geen krabbend huisdier meer, geschikt voor elke soort hond en/of kat en tot acht maanden bescherming. 

14. Vlooienband anti-teek

Anti-tekenband voor je hond. Uniek handgemaakt product. Ook geschikt als vlooienband. Wij maken gebruik van een originele grijze EM-X kralen om ‘n optimale werking te garanderen. Deze band is gemakkelijk op lengte in te stellen.

 

anti tekenband

15. Tekenband rose

De Mascotas anti-tekenband zorgt voor rust en harmonie bij je hond. De kralen zorgen ervoor dat de teken en vlooien zich niet prettig voelen en dat uw hond minder aantrekkelijk voor ze word en ze zien d’r ook nog eens heel mooi en leuk uit dus echt een sierraad voor je hond.

Similar Posts