Automatisch rollend balletje hond

Gun je hond dagenlang speelplezier met deze leuke automatisch rollende balletjes. Doordat de bal vanzelf rolt lijkt het net alsof er echt wat in het balletje zit. Je hond zal geïnteresseerd blijven door de constante beweging van het balletje.

1. Cheerble ball

Spelen, spelen, spelen. Jouw viervoeter springt tegen je op en je ziet in zijn ogen dat ‘ie maar één ding wilt: spelen! Overkomt het je ook dat je dan verontschuldigend terug moet kijken…want, je moet naar werk, een verjaardag of d’r zijn vrienden over de vloer.

automatisch rollend balletje

2. Rolbal

 Is je hond of kat ook zo’n druktemaker? Loop je de hele dag achter ze aan met ‘n balletje of speeltje? Hoe lief we onze huisdieren ook vinden, we kunnen helaas niet de gehele dag met ze spelen. voor huisdieren met veel energie hebben wij daarom dé oplossing!

3. Speelbal met eten

Als jij opzoek bent naar een honden speelgoed bal waar je hond super energiek van wordt, dan hoef je 100% niet meer verder te zoeken. Deze snackbal is ‘t perfecte speelgoed met alles wat je nodig hebt om je hond gelukkig te maken! Laat me je vooral uitleggen waarom..

4. Wicked Ball 2.0

Spelen, spelen, spelen. Jouw viervoeter springt tegen je op en je ziet in z’n ogen dat hij maar één ding wilt: spelen! Overkomt het je ook dat je dan verontschuldigend terug moet kijken…

wicked balletje 2.0

5. Petloverz magic roller

Ben jij opzoek naar een speelse Magic Roller Ball? Verplaats jezelf even in jouw hond. Onze trouwe viervoeter loopt de gehele dag in huis rond en gaat slechts een aantal keer per dag wandelen. Je bent zelf ‘n druk baasje en hierdoor heb je niet 24/7 de tijd om jouw hond bezig te houden.

petloverz

6. Interactief rollende bal

Labi Kattenbal. Is je hond of kat ook zo’n druktemaker? Loop je de hele dag achter ze aan met ‘n balletje of speeltje? Hoe lief we onze huisdieren ook vinden, wij kunnen helaas niet de hele dag met ze spelen. Voor huisdieren met veel energie hebben we daarom dé oplossing! 

balletje interactief

7. Interactief rollend balletje

Het leukste speelgoed voor jouw kat! Deze interactieve bal reageert op ‘t gedrag van je kat. Door de slimme technologie in de bal gaat de bal rollen op ‘t moment dat je kat de bal aanraakt. De bal heeft een anti blokkeer systeem, dus dan zal de bal zal niet vast komen te zitten in de hoek van de kamer. 

Similar Posts