hond met

Beste koelmat hond

Als mens de hitte overleven is al een uitdaging. Stel je nu eens voor hoe het is voor je trouwe viervoeter. Als je hebt gemerkt dat je harige vriend altijd hijgt en zich niet helemaal op zijn gemak voelt als de temperatuur stijgt, is het misschien tijd om de hulp in te roepen van een verkoelend kussen.

De verkoelende producten zijn ontworpen om onmiddellijke verkoeling te bieden en zijn gemaakt van speciale materialen om de lichaamstemperatuur van de hond te reguleren. Ze bieden tegelijkertijd een zachte plek om te liggen. Ze kunnen worden gebruikt in plaats van een bed. Ook kunnen ze een verkoelende toevoeging zijn voor de favoriete plek van je hond om te relaxen. Als je hond van zonnebaden houdt, kun je deze mat ook buiten gebruiken, zodat je vriend niet oververhit raakt.

Bekijk hieronder de lijst met verschillende koelmatten. Verschillende honden betekent verschillende koelmatten. Kijk dus even welke koelmat het best bij jouw hond past.

1. Cool Dog Koelmat

Om je hond te helpen bij het afkoelen op een warme dag kun je de Cool Dog Mat van Coolpets gebruiken. Dit is een mat op basis van verkoelende gel die geactiveerd wordt door middel van druk en beweging. Je hebt dus geen vriezer, koelkast, water of elektriciteit nodig. 

hondenmat

2. Always Cool Koelmat

De Chill Out Always Cool Koelmat van All For Paws is een koelmat voor al de honden. De mat wordt gedurende 3 tot wel 4 uur max.l 15 graden koeler dan z’n omgevingstemperatuur.

3. Nobleza 50 x 90

Deze Nobleza koelmat met een vulling van een niet-giftige automatische koelgel, het is dus veilig voor mens en huisdier. Het is niet nodig om deze mat in de vriezer of koeling te leggen.

4. Nobleza 65 x 50

De mat houdt je huisdier koel terwijl hij z’n lichaamswarmte absorbeert. Om de mat schoon te maken spuit jij een beetje water op het oppervlak en maak jij het schoon met een zachte borstel of een schone doek. 

5. Nobleza 50 x 40

De mat houdt je huisdier koel terwijl hij de lichaamswarmte absorbeert. Om deze mat schoon te maken spuit jij een beetje water op het oppervlak en maak jij het schoon met een zachte borstel of een schone doek. 

nobleza 50

6. Starlyf buitenmand

Met het warme weer kun je de mat nat maken met water, de waterdichte mat zal dan zorgen voor ‘n heerlijk verkoelend effect voor je viervoeter!

7. Starlyf hondenmand

De Starlyf honden mand is een gewatteerd en oo comfortabel hondenbed om je viervoeter de best mogelijke rust te geven. Het bed is waterdicht, zeer gemakkelijk schoon te maken en ook snel drogen, bespaar je tijd en moeite. 

8. Honden cooling mat

Honden krijgen het net zoals mensen ook warm in deze zomer, waar ons lichaam zichzelf afkoelt door te gaan zweten werkt dat bij honden wel anders, honden hebben namelijk weinig zweetklieren.

9.  Aqua coolkeeper

Bescherm je huisdier tegen oververhitting. Aqua CoolKeepers houden mensen en dieren de gehele dag koel!
Gebruiksaanwijzing voor koelproducten:
– slechts 5 tot 10 minuten onderdompelen in koud water.
– helpt ter voorkoming van de oververhitting.

10. Knoedel Koelingsmat

We houden allemaal van onze viervoeter, geef jouw huisdier dan ook de beste verzorging met deze koelingsmat.
Honden hijgen veel helemaal na het lopen, dit doen ze om warmte af te kunnen geven. Dankzij de nieuwste techieken is deze koelingsmat ideaal voor je hond.

knoedel koelingsmat

Similar Posts