snuffelmat hond

Beste snuffelmat voor hond

Snuffelmatten zijn een geweldige manier om je hond mentale stimulatie te geven, een leuke manier om droog voer te verstoppen en om hun dieet onder controle te houden.Tegelijkertijd biedt het een interactief spel waar je hond dol op zal zijn.

Snuffelmatten bootsen gras en andere soortgelijke buitenruimtes na. Je trouwe viervoeter zal moeten zoeken naar de hondensnoepjes die je tussen de mat hebt verstopt. Hierdoor zal je hond werken voor zijn smakelijke beloning in plaats van het hem simpelweg te krijgen.

Dit houdt de hersenen bezig en voorkomt dat ze zich vervelen en het meubilair kapot bijten. Het stimuleert ook langzamer eten, wat beter is voor de spijsvertering, vooral als je huisdier een gevoelige maag heeft.

Snuffelmatten zijn er in alle soorten en maten, van basismodellen tot uitgebreidere matten. Allemaal om lekkernijen te verbergen. Om de snuffel ervaring te verbeteren, bevatten geavanceerdere matten ook zakken en speelgoed om je hond harder te laten werken om de smakelijke beloning te krijgen.

1. Zonnebloem snuffelmat

Schrokt je hond ook zijn eten op zonder te kauwen? Of ben jij opzoek naar uitdaging voor je hond of kat? Of gewoon naar ‘n leuk speeltje? Dan hoef je niet verder te zoeken, want deze snuffelmat van Vedic is alles wat jij nodig hebt.

zonnebloem snuffelmarkt

2. Snuffelmat groen

In de snuffelmat kan jij snoepjes en brokjes verstoppen tussen de flappen. Wanneer jij de snoepjes en/of brokjes verstopt het geef je de snuffelmat aan jouw hond of kat. Hij/zij zal meteen gaan ruiken en ruikt dan eten.

snuffelmat groen

3. Intelligentie training mat

Daag je hond uit met deze superleuke snuffelmat. Verberg voedsel of snoepjes in deze mat en daag zo je hond of kat uit. Tien minuten zoeken en suffelen in je mat is supergezond! 

anti schrokken snuffel

4. Pawzle snuffelmat

Voor honden is ‘t reukvermogen heel belangrijk, dit zorgt namelijk voor het loslaten van overtollige energie en ‘t verminderen van stress. Daarbij is snuffelen goed voor zowel de mentale als ook fysieke gezondheid van een hond. 

snuffelmat pawzle

5. Rubberen snuffelmat hond

Tennisballen, touwen, botten, frisbees… ongetwijfeld dat je trouwe viervoeter een van deze hondenspeeltjes in z’n bezit heeft. Omdat het je beste vriend is verwen je ‘m natuurlijk zo veel mogelijk met dit soort speeltjes, maar..

6. Premium snuffelmat

Wil je jouw huisdier een leuk en uitdagend denkspeeltje geven, wat hem ook nog ‘s fit en gezond houdt? Dan is deze multi functionele snuffelmat echt iets voor je!

Snuffelmat hond XL

7. Snuffelmat paars hond

Met zijn neus en mond gaat hij op zoek naar de verstopte brokjes en de snoepjes. Doordat er veel verschillende verstopplekken zijn kan jij je huisdier heel goed uitdagen. Het zal echt even duren voordat hij alles heeft gevonden en hij er echt van kan genieten.

grote snuffelmat

8. Likmat hond

Deze snuffelmat beschikt over verschillende flappen, stroken en verstopplekken. Op deze verstopplekken kun je verschillende snoepjes en voedingswaren verstoppen. Je hond dient zijn neus en verstand goed in te zetten om de voedingswaren te vinden. 

intelligentie snuffelmat

Snuffelmat hond groot

9. Belle snuffelmat

Het zoeken naar uitdagingen is ‘n belangrijk onderdeel van een hondenleven. Wist je dit al? Naast lichamelijke beweging hebben ze namelijk ook de behoefte om de neus te gebruiken. 

belle snuffelmat

10. Premium snuffelmat

Daag je hond uit met deze superleuke snuffelmat. Verberg voedsel of snoepjes in deze mat en daag zo je hond of kat uit. Tien minuten zoeken en suffelen in deze mat is supergezond! Deze mat kan uiteraard ook worden gebruikt als anti schrok mat, zodat je vriendje niet te snel eet. Zo heb je er dubbel plezier aan.

Similar Posts