Cadeau voor hond

Cadeau voor hond vinden? Het is altijd leuk om je hond een cadeautje te geven. Of de hond nu jarig is of dat je zomaar je hond verwent met een cadeautje, je wil altijd iets origineels voor je hond verzinnen. Bekijk daarom deze lijst met originele cadeau’s voor jouw trouwe viervoeter.

1. Knuffel hartslag

Deze knuffel van Vulpes Pets® is ontworpen om jouw hond zich zo vertrouwt mogelijk te laten voelen. Deze knuffel van Vulpes Pets vermindert de verlatingsangst van jouw pup of hond.

hartslag knuffelhond

2. Speelballetje

De Beeztees Massagebal is enorm functioneel hondenspeelgoed voor jouw vriend. Deze bal bevat verschillende rubberen tandjes, die d’r voor zorgen dat het tandvlees spelenderwijs wordt gemasseerd.

speelballetje voor hond

3. Stickjes met kip

Elke hond verdient naast z’n normale voer een snack om naar uit te kijken. Verwen jouw hond daarom met een gedraaide sticks van het Petstyle Living. Deze sticks staan voor ‘n unieke balans tussen snack en vele bijkomende voordelen.

stickjes met kip

4. Honden speelgoed set

De Beeztees Massagebal is zeer functioneel hondenspeelgoed voor je vriend. Deze bal bevat verschillende rubberen tandjes, die d’r voor zorgen dat het tandvlees spelenderwijs wordt gemasseerd.

5. Hondenfrisbee

Originele Kong rubber en Fantastische vlieger
Sterk en gemakkelijk op te rapen. Flexibel en
veilig voor je hond. Zachte grip kan gemakkelijk over grote afstanden geworpen worden
Kan zo opgerold en in je zak opgeborgen worden.

6. Squiggles

De Kong Squiggles zijn rekbaar, zacht en hebben ‘n pieper aan zowel de boven als onderkant. Ze zijn met verschillende schattige dierenkoppen te verkrijgen en hebben allemaal allerlei levendige kleuren. Verkrijgbaar in de verschillende maten.

squiggle

7. Hondenballetje

Deze Ultra Ball van Chuckit is onmisbaar. apporteerspeelgoed voor je hond. Deze bal is gemaakt van natuurrubber en daardoor zeer duurzaam. De Ultra Ball kan enorm hoog stuiteren, waardoor ‘t voor de hond een echte uitdaging is om de bal te vangen. 

hondenballetje

8. Honden flipboard

Het staartje van jouw pup gaat voor niets harder kwispelen. Ideaal voor ‘t betere apporteerwerk!

flipboard honden

9. Ezel met piep

Welke hond houdt d’r nou niet van spelen? Met dit Dutchwide hondenspeelgoed kan je hond zich uren vermaken. Ook kunnen jullie samen aan de gang, omdat die gebruikt kan worden voor het trekken en gooien. In de buik van de ezel zit een piep waardoor ‘t voor een hond extra leuk maakt als die erin bijt en mee speelt.

10. Kong extreme

“De extra sterke Zwarte Kongs zijn speciaal gemaakt voor de hardnekkige kauwers.
Deze Kong is beschikbaar in vijf maten. Wordt wereldwijd gebruikt door politie, drugs en ook militaire K-9 teams, verdedigingshonden en competitietrainers en nog vele anderen. 

extreme kong

11. Hondenbel

Een hondenbel waarmee jij jouw hond kan leren om duidelijk tegen je te ‘praten’! Je leert jouw hond eerst eenvoudig om op de bel te drukken. Dan leer jij aan je hond om dit te doen wanneer hij een beloning wil. Zoals lekker eten. Of ‘n stukje buiten rennen. Jij en je hond gaan elkaar beter leren begrijpen.

hondjesbel

12. Trixie Dog activity

Deze knuffel van de Vulpes Pets® is ontworpen om je hond zich zo vertrouwt mogelijk te laten voelen. Deze knuffel van Vulpes Pets vermindert de verlatingsangst van je pup of hond.

13. Zonnebloem snuffelmat

Schrokt je hond ook zijn eten op zonder te kauwen? Of ben jij opzoek naar uitdaging voor je hond of kat? Of gewoon naar ‘n leuk speeltje? Dan hoef je niet verder te zoeken, want deze snuffelmat van VEDIC is alles wat jij nodig hebt!

14. Kong Snack

De Kong Wobbler is ‘n snack dispenser die je kunt vullen met allerlei lekkers. Wanneer je hond met z’n poot of snuit tegen de Wobbler duwt, zal deze gaan waggelen, draaien en rollen, zodat er ‘n kleine traktatie uit komt. 

snack kong

15. Dogbuttons

Praten met jouw hond?! Dát kan met Dogbuttons! Door middel van de Dogbuttons kun je op een leerzame en interactieve manier ‘n nog betere band smeden met uw hond. 

dogbuttons

16. Pull my leg

Met z’n grappige lange benen en armen is dit speeltje makkelijk te pakken door Uw hond.
Hij zal je hond urenlang speelplezier bezorgen.

17. Doeka snuffelmat

De traditionele snuffelmatten met de vele slierten ken je vast al wel, maar de Beeztees Doeka Snuffelmat is echt anders! Deze snuffelmat bevat namelijk meerdere structuren en speelelementen, waardoor jouw pup zich nooit zal vervelen. 

18. Pootafdruk

Pootafdruk maken van Hond of Kat of ander huisdier met deze print pad van PrintMe. Met deze print pad van PrintMe maakt jij gemakkelijk een poot afdruk van uw huisdier zonder dat er inkt op de poot van je huisdier komt. Wie wil dat nou niet? 

19. Touw

Dit superleuke touw is hét hondenspeelgoed voor je hond. Hij is gemaakt van stevig en ook diervriendelijk materiaal wat er voor zorgt dat hij lang meegaat en daarmee veilig is voor jouw vriend. Wie wil dat dan niet?


touw hondenspeelgoed

20. Puppy teethening

Puppy’s hebben de neiging om overal op te gaan kauwen en knabbelen, al helemaal wanneer ze hun puppytanden aan het wisselen zijn. Een kauwsnack gemaakt van natuurlijk materiaal eten ze vaak sneller op, zo hebben ze d’r maar kort plezier van. 

teethening for puppy

21. Trixy dog activity

Deze Trixie Dog Activity Hordenset drie stuks is een agilityset voor slalommen en hindernissen voor de hond bestaande uit pionnen en ook balken van kunststof.
Sport voor twee! 

22. Honden knuffel

Opzoek naar ‘t perfecte speeltje voor je hond zodat hij zich uren zelf kan vermaken? De pluche honden speeltjes van PORA is wat jij zoekt. In een set ontvang je twee pluche beesten en éen speeltouw. De pluche beesten zijn gemaakt van een duurzaam sterk materiaal.

23. Puppy cozy doggy

Wil jij jouw hond zich veilig laten voelen in de bench? Dan is de Beeztees Puppy Cosy Doggy knuffel iets voor de hond! Deze knuffel is extra lang en kan deze tegen de rand van de bench worden gelegd.

24. Snuffelmat groen

Schrokt je hond ook zijn eten op zonder te kauwen? Of ben jij opzoek naar uitdaging voor je hond of kat? Of gewoon naar ‘n leuk speeltje? Dan hoef je niet verder te zoeken, want deze XL snuffelmat van VEDIC is alles wat jij nodig hebt!

hondenspeelgoed

25. Kong Squeaker

De Kong Air Squeaker Tennisbal combineert twee klassieke hondenspeeltjes; de tennisbal en ‘t piepspeeltje zijn samengevoegd om zo ‘t perfecte apporteerspeeltje te creëren.

kong air

26. Werpstick

Praktische werpstok voor jouw hond. De Shooter Werpstick van Adori is een simpele maar effectieve ballenwerper. Deze Werpstick is een lange werpstok met bovenin een tennisbal. 

werpstick balletje

27. Chuck it

Deze rubberen ballen zijn ideaal voor de lallereukste rapporteerspelletjes. Door het materiaal waar ze van gemaakt zijn stuiteren ze hoog op en blijven ze drijven op het water. Jouw trouwe viervoeter zal met veel plezier achter je ballen aangaan!

ultra ball chuck it

28. Auto ballenwerper

Het adopteren van ballen wordt ‘n interactief spel, wanneer je hond de bal in het werpgat laat vallen. Deze ballenwerper herkent de bal en zal deze met ‘n korte tussenpauze opnieuw wegschieten.

ballenwerpertje

29. Soccer ball Jolly

Met deze bal leer jij de hond supergoed apporteren. De Bal is ‘n zeer stevige voetbal voor je hond. Als de hond zijn tanden erin zit, blijft de bal zijn oorspronkelijke vorm behouden. Daarnaast blijft deze bal drijven op ‘t water en is hij door z’n felle kleur goed zichtbaar. 

soccer ball jolly

30. Hondensnoepje

Niet alleen helpt ‘t de intelligentie van je hond te verhogen, het gaat ook nog eens verveling tegen. Door de knoppen opzij te kunnen schuiven wacht er ‘n beloning en kunnen honden leren ze terwijl ze plezier maken. Deze hondenpuzzel beschikt over snack vakken en bewegende delen.

speelgoed snoepje zoeken

31. Rollerballetje

Niet alleen helpt het de intelligentie van je hond te verhogen, ‘t gaat ook nog ‘s verveling tegen. Door de knoppen opzij te kunnen schuiven wacht d’r een beloning en kunnen honden leren ze terwijl ze plezier maken. Deze hondenpuzzel beschikt over snack vakken en bewegende delen.

rollerballetje

32. Big kipbot

Het Nylabone kauwbot is vervaardigd uit een duurzaam hoogwaardig nylon. Nylabones zijn goed gekeurd door dierenartsen om aan de kauwdrift van jouw hond te voldoen.
Nylabones zijn eenvoudig te reinigen, stinken niet en geven niet af op de vacht van jouw hond of op je interieur.

kipsmaak kauwbot

33. Trixie lama pluche

Supperleuke middelgrote knuffel voor een urenlang speel- en slaapplezier! Deze lama is gemaakt van pluche en dus lekker zacht als gezelschap in je mand, maar ook gevuld met ritselfolie en dus ook erg aantrekkelijk om mee te kunnen spelen!

trixie lama pluche

34. Snuffelmat Pawzle

Voor honden is het reukvermogen heel belangrijk, dit zorgt namelijk voor ‘t loslaten van overtollige energie en het verminderen van de stress. Daarbij is snuffelen goed voor zowel de mentale als fysieke gezondheid van ‘n hond. Hier wil je als baasje natuurlijk graag aan bijdragen en dit kan door ‘t aanschaffen van de snuffelmat.

likmat snuffelmat

35. Trixie Pluche konijn

Dit speelgoed is leuk voor hond én ook baas! Dit ontzettend schattige konijn is goed voor urenlang speelplezier. De knuffel is gemaakt van pluche en daardoor lekker zacht, zodat ‘ie uitermate geschikt is als knuffel of om mee te slapen. Ook maakt de knuffel geluid, dus zal hij je hond zeker verleiden tot spelen!

pluche konijn trixie

Similar Posts